söndag 1 april 2012

Vart försvann all tid

Lilleman blir 11 månader idag... herregud vad fort tiden går. Det va ju inte länge sen han kom till oss, känns det som. 11 månader är snart ett år... ett år!
Som ni såg i förra inlägget så fick han nya skor av sin moster igår. Tidig paket, men dom ska komma till användning kan jag lova.

Sitter på jobbet nu och jobbar till klockan 15. Samma pass som igår! Längtar massor tills imorgon, för då går bilen mot Ullared med bästa Jossan och Madde såklart!
Har inte skrivit nån lista alls faktiskt, inget speciellt jag ska ha.. bara kul att komma hemifrån lite och umgås med folk utan barn!
Man hittar nog saker ändå utan lista.. =)
Har fått order om att köpa paket till systers barn i alla fall. Det är ju faktiskt smart att köpa det där. Hannes önksar dig ett spel som kostar ca 400:- här hemma, ska kolla vad det kostar där. Sanna är visst inne mycket på att pärla, så det ska bli en present till henne.

Varför är det så att man inte tycker att man åldras själv? Helt sjuk att Hannes fyller 6 år i maj, känns ju som han föddes för inte så länge sen. Minns det som igår när han va så liten!

Oj vad detta inlägget rann iväg.. nu ska ja kolla till mina frukostgäster. Han en underbar söndag alla vännen!

I´ll be back
//Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar